• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Sifoniere Vegard

  COD PRODUS: MCSIF005

  Sifonierul Vegard are un design modern si elegant, o structura rezistenta si a fost astfel compartimentat incat sa ofere suficient spatiu de stocare.

  15 - 20 zilegratuit24 lunigratuit in Bucuresti
  2247,65 Lei
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 (0731) 347 513

  Cea mai mare problema care se ridica atunci cand vrem sa mobilam o incapere, este aceea a spatiului. Vrem sa avem libertate de miscare, insa in acelasi timp vrem ca mobilierul sa asigure suficient spatiu de stocare pentru absolut toate obiectele si hainele noastre, fara sa ramana nici macar unul imprastiat. Cand vine vorba de sifonier, indiferent de incaperea in care alegem sa-l montam, ideal este sa nu ne sperie ideea de a ocupa un intreg perete cu el – astfel, daca alegem un model cu o adancime redusa, dar latime mare, vom avea si foarte multe corpuri de stocare. Un astfel de sifonier este si modelul Vegard.

  Sifonierul Vegard are un design modern si elegant, o structura rezistenta si a fost astfel compartimentat incat spatiul de stocare al tuturor hainelor, fie ele inalte, de agatat de bara, fie de pus pe rafturi, sa fie suficient si optim.

  Specificatii tehnice

  Sifoniere Vegard

  Sifonierele Vegard sunt alcatuite din corpuri individuale realizate din PAL melaminat, canturi ABS plastifiate, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.). Mobila nu se afla pe stoc iar fotografia este cu titlu informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari.

  Pretul este calculat pentru sifonier cu lungime de 270 cm, PAL Negru Perlat 190PE Kronospan integral, de 18 mm grosime, canturi abs plastifiate, balamale FGV, pe picioare cescuta H44 mm negre.

  Dimensiuni

  Sifoniere Vegard

  Dimensiuni generale:
  Lungime: 270 cm
  Inaltime: 200 cm
  Adancime: 52 cm

  Finisaje

  Sifoniere Vegard

  PAL: Negru Perlat 190PE Kronospan
  Pfl: Negru
  Manere: Cromate Model Vintage 75×75
  Canturi: ABS

  Tags: , , , , , , ,
  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro