• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 516

 • Telefon

  Topper memory Adormo

  COD PRODUS: ADM005

  Topper-ul Adormo confera un plus de confort oricarei saltele pentru un somn usor. Acest topper poate fi utilizat peste orice tip de saltea, conferindu-i acesteia beneficiile suplimentare ale stratului de spuma vascoelastica si astfel oferindu-va un somn linistit in fiecare noapte. Interiorul topper-ului este din memory foam cu densitatea de 50 Kg/mc. Aceasta spuma vascoelastica […]

  48 orenu necesita6 anigratuit in Bucuresti
  232,78 Lei
  pentru modelul:
  * pretul afisat include TVA si se refera la pretul pe bucata x cantitatea selectata
  * transport gratuit in Bucuresti
  DORESTI ALTE INFORMATII SAU SA COMANZI TELEFONIC? O poti face zilnic intre orele 10:00 - 18:00 0731.34.75.16 sau (021)330.94.37

  Topper-ul Adormo confera un plus de confort oricarei saltele pentru un somn usor. Acest topper poate fi utilizat peste orice tip de saltea, conferindu-i acesteia beneficiile suplimentare ale stratului de spuma vascoelastica si astfel oferindu-va un somn linistit in fiecare noapte.

  Interiorul topper-ului este din memory foam cu densitatea de 50 Kg/mc. Aceasta spuma vascoelastica este termosensibila astfel ca raspunde nu doar la greutatea corpului, ci si la temperatura acestuia. Rolul principal al acestui strat este diminuarea punctelor de presiune prin crearea amprentei corpului, oferind maximum de confort pentru un somn odihnitor.

  Exteriorul topper-ului propune o husa realizata dintr-un textil tratat cu micro capsule de Aloe Vera, produs natural ale carui efecte benefice asupra organismului uman sunt bine cunoscute: contine cel putin 160 de substante biologice, inclusiv enzime, vitamine, minerale, acizi grasi si aminoacizi, iar efectele pozitive asupra pielii au fost demonstrate stiintific. Tratamentul cu Aloe Vera va conduce la un echilibru bioenergetic, rezultatul fiind un somn odihnitor. Textilul are o densitate de 264 g/mp si compozitie 100% PES.

  Husa este tratata antiacarieni, avand proprietati antibacteriene si antialergice, este nematlasata, detasabila si lavabila la 30 grade C.

  Specificatii tehnice

  Topper memory Adormo

  • Strat de 4 cm din memory foam, fara arcuri;
  • Husa exterioara Aloe Vera lavabila, nematlasata;
  • Rulata.
  Tags:
  Comenzi telefonice:

  (021) 330 94 37

  Informatii clienti:

  (0731) 347 516

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro