Ce este Black Friday?

Termenul de Black Friday, sau Vinerea Neagra conform limbii romane, este asociat unei zile de la finalul lunii noiembrie in care magazinele scot la vanzare produse cu preturi mult scazute fata de restul anului. Acest prilej atrage, in replica, un val nemasurat de cumparatori, care aproape ca golesc rafturile unde se gasesc produsele cele mai atractive.

Cand e Black Friday Romania 2020?

Black Friday 2020 Romania se organizeaza in data de 20 noiembrie 2020. Conform traditiei americane, Black Friday 2020 este in ziua de dupa a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunostintei in SUA), adica pe 27 noiembrie 2020. Trecutul ne spune ca e foarte posibil să avem doua perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2020.

Cum sa te pregatesti de Black Friday:

* Black Friday la VreauMobila inseamna si reduceri de la partenerii din Marketplace. Ca sa te conectezi la ofertele Black Friday, aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu toate noutatile, reducerile si produsele participante la promotie.

* Pentru o comanda mai rapida a produselor dorite, iti poti salva datele personale in contul tau de client si astfel, de Black Friday, vei plasa comenzile in deplina siguranta si foarte repede.

* Dupa plasarea comenzii, produsele selectate de tine sunt rezervate automat. Daca ai comandat un produs al unui partener VreauMobila, acesta iti va livra comanda prin curier sau prin mijloacele de transport proprii.

* Este bine sa ai instalata aplicatia VreauMobila si aceasta sa fie actualizata cu cea mai recenta versiune disponibila si toate datele tale, respectiv adresele de livrare si de facturare, completate in contul tau de client.