Intrebari frecvente

EXECUTATI MOBILA LA COMANDA?

DA, realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta. Mobilierul care se realizeaza pe baza de comanda se poate realiza intr-o gama foarte diferita de materiale, texturi, nuante si dimensiuni astfel incat sa se potrivesca perfect spatiului si nevoilor tale.
Pentru ca mobila la comanda este tot mai des intalnita ne concentram in permanenta atentia catre materiale si forme combinate si cat mai echilibrate care sa scoata in evidenta un spatiu care se vrea util, dar in acelasi timp cat mai armonios din punct de vedere estetic. Cautam in permanenta solutii inovatoare si modele unice de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de Mobila la comanda.

EXECUTATI MOBILA SI DUPA O SCHITA A CLIENTULUI?

DA, orice schita a clientului, orice fotografie dintr-o revista sau site poate constitui un model de realizare a pieselor de mobilier. Pe baza informatiilor furnizate de tine si/sau stabilite impreuna cu consultantul vei primi o oferta de pret personalizata. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de Mobila la comanda.

CUM OBTIN O OFERTA DE PRET PENTRU MOBILIER LA COMANDA?

Pentru a afla o oferta de pret puteti trimite o schita sau o poza a mobilierului dorit, precum si dimensiunile acestuia la adresa de email [email protected] sau pe formularul de comanda. In cel mai scurt timp un consultant de vanzari te va contacta pentru a stabili impreuna toate detaliile necesare si pasii urmatori. In cazul in care datele de care dispui nu sunt suficiente, consultantul se poate deplasa la domiciliul tau pentru masuratori si consiliere. In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale. In cazul in care nu aveti o schita a mobilei sau daca aveti nevoie de consiliere ne puteti contacta si telefonic.

POT MODIFICA DATELE DE LIVRARE?

Pentru modificarea adresei de livrare sau a numarului de telefon este necesar sa ne trimiti un email pe adresa [email protected] cu numarul comenzii si noile date de livrare sau sa ne contactezi telefonic pentru a ne transmite toate aceste modificari.