Livrarea comenzilor

Dupa trimiterea comenzii veti primi un mesaj de confirmare a primirii solicitarii in care se va stipula termenul de livrare preconizat de vreaumobila.ro sau veti fi contactat telefonic de catre departamentul nostru de vanzari.
Este important ca inainte, sa fie trimis email-ul “comanda ferma – sunt de acord cu livrarea” de catre client, pentru ca apoi termenul de livrare sa fie adaptat si stabilit in urma discutiei telefonice cu agentul responsabil de comanda.

  • livrarea se va face la adresa solicitata de catre client, la data si in intervalul orar stabilite de comun acord cu operatorul VREAUMOBILA;
  • livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care VREAUMOBILA are contract, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul;
  • produsele se vor livra in ambalajul original, sigilat, al producatorului si vor fi asigurate pe tot parcursul transportului.
  • clientul are obligativitatea de a inspecta produsul/produsele livrate, iar daca semnaleaza neconcordante, le va mentiona in avizul de insotire a marfii.

Costuri:

  • pentru livrarea anumitor produse se folosesc firme de curierat iar costul transportului va fi suportat de catre VREAUMOBILA in cazul unor produse si de catre client in cazul anumitor produse (in pagina de prezentare a fiecarui produs se precizeaza daca transportul este gratuit sau daca se percepe taxa de transport si cat este aceasta);
  • pentru comenzile de mobilier la comanda, in Bucuresti transportul este gratuit;
  • livrarile se fac la nivel national, costurile unei livrari in afara Bucurestiului variaza in functie de valoare, volum si produse.
  • Tarifele practicate sunt cele afisate public de catre firmele de curierat;

Perioada de livrare:

Perioada de livrare a produselor difera in functie de disponibilitatea acestora si este precizata pe pagina de prezentare aferenta fiecarui produs. Livrarea se face prin firma de curierat partenera pentru produsele vandute de direct de VREAUMOBILA sau prin mijloace proprii sau firme de curierat partenere ale colaboratorilor VREAUMOBILA, in cazul produselor vandute de catre acestia prin intermediul platformei VREAUMOBILA. In cazul mobilierului la comanda termenul si modalitatea de livrare se va anunta inainte de semnarea contractului.

Nota: In conditii exceptionale VREAUMOBILA isi aloca dreptul de a decala termenul de livrare, dar va anunta in prealabil clientul asupra acestui lucru.
Nota: Mai multe informatii despre livrare, termene si transport puteti afla folosind formularul de contact sau apeland telefoanele afisate pe site.