Modalitati de plata

*in curand Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata. Pentru platile online cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) se foloseste sistemul “3D Secure”. Sistemul “3D Secure” asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si in cazul unor tranzactii realizate la bancomat sau la sediu. Indiferent de moneda pe care o aveti in cont, tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Romcard, iar Anvelope.ro nu solicita si nu va stoca datele referitoare la cardul pe care il detineti.

Plata prin ordin de plata (OP)
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi pe adresa de e-mail mentionata in comanda. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenere VREAUMOBILA. Va recomandam sa realizati plata in maxim trei zile lucratoare, in caz contrar, comanda va fi anulata.

Plata la livrare in numerar
La livrarea coletului veti achita reprezentatului VREAUMOBILA/Furnizorului partener/Curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra. Plata se face integral si in lei.

*in curand Plata online in rate cu Card Avantaj
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata online in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. Online puteti plati in 1 – 6 rate lunare fara dobanda. Pentru mai multe detalii, click aici.

*in curand Plata online in rate cu card Star BT
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata online in 6 rate lunare fara dobanda rate cu card Star BT ale Bancii Transilvania. Pentru mai multe detalii, click aici.

*in curand Plata online in rate cu card Raiffeisen
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata online in rate cu card Raiffeisen ale Raiffeisen Bank. Online puteti plati in maxim 12 rate cu card Raiffeisen. Pentru mai multe detalii, click aici.

*in curand Plata la sediu in numerar
Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la sediului VREAUMOBILA  pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

*in curand Plata la sediu cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
Puteti plati contravaloarea comenzii dumneavoastra prin cardului bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS la sediul nostru. In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate.

*in curand Plata la sediu in rate cu Card Avantaj
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. La sediu puteti plati in 6 rate lunare fara dobanda. Pentru mai multe detalii, click aici.

*in curand Plata la sediu in rate cu card Star BT
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata in maxim 6 rate cu card Star BT. Pentru mai multe detalii, click aici.

*in curand Plata la sediu in rate cu card de cumparaturi Raiffeisen
VREAUMOBILA ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata in maxim 12 rate cu card de cumparaturi Raiffeisen. Pentru mai multe detalii, click aici.

*in curand Plata la sediu sau online in rate cu card de cumparaturi BRD
Puteti achita produsele cumparate in 1 – 6 rate fara dobanda la sediul nostru. Procedura pentru plata cu cardul in rate BRD este urmatoarea: clientul va efectua o simpla tranzactie (one single payment), iar apoi va suna la Call Center-ul BRD pentru postarea numarului de rate pe care il doreste (intre 1 si 6 rate). Valoarea minima a tranzactiei pentru a se putea achita cu cardul in rate de la BRD este de 200 de lei. Numar telefon Call Center BRD este 021 302 6161.