Plata in rate

*in curand Plata online in rate cu Card Avantaj
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata online in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. Online puteti plati in 1 – 6 rate lunare fara dobanda. 

*in curand Plata online in rate cu card Star BT
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata online in 6 rate lunare fara dobanda rate cu card Star BT ale Bancii Transilvania.

*in curand Plata online in rate cu card Raiffeisen
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata online in rate cu card Raiffeisen ale Raiffeisen Bank. Online puteti plati in maxim 12 rate cu card Raiffeisen.

*in curand Plata la sediu in rate cu Card Avantaj
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. La sediu puteti plati in 6 rate lunare fara dobanda.

*in curand Plata la sediu in rate cu card Star BT
VREAUMOBILA va ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata in maxim 6 rate cu card Star BT.

*in curand Plata la sediu in rate cu card de cumparaturi Raiffeisen
VREAUMOBILA ofera posibilitatea sa achizitionati produse prin intermediul serviciilor de plata in maxim 12 rate cu card de cumparaturi Raiffeisen.

*in curand Plata la sediu sau online in rate cu card de cumparaturi BRD
Puteti achita produsele cumparate in 1 – 6 rate fara dobanda la sediul nostru. Procedura pentru plata cu cardul in rate BRD este urmatoarea: clientul va efectua o simpla tranzactie (one single payment), iar apoi va suna la Call Center-ul BRD pentru postarea numarului de rate pe care il doreste (intre 1 si 6 rate). Valoarea minima a tranzactiei pentru a se putea achita cu cardul in rate de la BRD este de 200 de lei. Numar telefon Call Center BRD este 021 302 6161.