Mobilă la comandă

Realizam mobila la comanda din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta. Mobilierul care se produce pe baza de comanda se poate realiza intr-o gama foarte diferita de materiale, texturi, nuante si dimensiuni astfel incat sa se potrivesca perfect spatiului si nevoilor tale.

Pentru ca mobila la comanda este tot mai des intalnita ne concentram in permanenta atentia catre materiale si forme combinate si cat mai echilibrate care sa scoata in evidenta un spatiu care se vrea util, dar in acelasi timp cat mai armonios din punct de vedere estetic. Cautam in permanenta solutii inovatoare si modele unice de cea mai buna calitate.

Orice schita a clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de realizare a pieselor de mobilier. Pe baza informatiilor furnizate de tine si/sau stabilite impreuna cu consultantul sau designerul vei primi cele mai bune sfaturi si solutii de amenajare impreuna cu o oferta de pret personalizata si adaptata bugetului de care dispui.

Totul se face in 3 pași simpli:

Completezi și ne trimiți datele tale de contact

Trimite-ne datele tale de contact, nume si prenume, localitatea, numarul de telefon si adresa de email pentru a te putea contacta. Daca te grabesti ne poti suna acum la numarul de telefon afisat in pagina de contact.

Vei fi contactat pentru stabilirea detaliilor

In cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic sau prin email pentru a stabili impreuna toate detaliile necesare si pasii urmatori. In cazul in care ai nelamuriri consultantul iti va oferi toate amanuntele necesare.

Vei primi o ofertă de preț personalizată

Pe baza informatiilor furnizate de tine si/sau stabilite impreuna cu consultantul vei primi o oferta de pret personalizata. In cazul acceptarii ofertei urmeaza semnarea contractului si executia mobilierului.

Formular de contact Mobilă la comandă:

Contact rapid:

Telefon: +4 (0754) 693 369
WhatsApp: +4 (0754) 693 369
Email: [email protected]
Facebook: facebook.com/VreauMobila.ro
Instagram: instagram.com/vreaumobila

Interval orar:

  • Luni: 09.00-20.00
  • Marti: 09.00-20.00
  • Miercuri: 09.00-20.00
  • Joi: 09.00-20.00
  • Vineri: 09.00-20.00
  • Sambata: 10.00-16.00
  • Duminica: 10.00-16.00

Cum te putem ajuta?

1. Informare și suport

Te consiliem cu privire la produsele existente in oferta noastra, posibilitatea de achizitie a acestora si variantele de plata disponibile dar si asupra modului de intrebuintare, intretinere si functionare a produselor. De asemenea consultantii nostri iti vor oferi suport pentru orice situatie post-vanzare aparuta in relatia ta cu noi.

2. Consiliere specializată

Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client. Iti vom recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului tau si care sa reprezinte cel mai bine dorintele tale de decorare.

3. Design de mobilier

Oferim consultanta in ceea ce priveste designul produselor de care ai nevoie, conceptie extravaganta si apoi proiectare de mobilier in concordanta cu solicitarile, preferintele si personalitatea ta. Cream amenajari interioare care acopera nevoile individuale si acordam atentie deosebita examinarii si intelegerii cerintelor tale pentru rezultate deosebite.

4. Proiectare de mobilier

De la releveu la planuri de mobilare si simulare 3D a spatiului si mobilierului, iti vom oferi toate datele pentru a previzualiza cum va arata la final, locuinta sau biroul tau. Pornind de la cerintele tale vom proiecta mobilierul pentru ca acesta sa fie cat mai bine integrat in spatiul disponibil si pentru a satisface cat mai bine toate nevoile tale.

Care sunt principalele avantajele?

> Design personalizat adaptat necesitatilor clientului
> Consultanta tehnica gratuita
> Suport tehnic asigurat de proiectanti in domeniu
> Solutii complete de design, la cerere
> Servicii de transport gratuite
> Consiliere specializata asigurata gratuit
> Servicii de montaj gratuite
> Servicii de garantie si postgarantie
> Tehnologie si materiale de ultima ora
> Preturi foarte competitive
> Gama de finisaje diversificata
> Posibilitatea de achizitie in rate fara dobanda
> Adaptabilitate foarte mare a solutiilor
> Termene de executie si livrare convenabile
> Calitate ireprosabila pentru produsele realizate
> Continuitatea gamelor de produse si finisaje

Întrebări frecvente despre mobila la comandă

DA, realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat si MDF, dupa orice model, dimensiune sau nuanta. Mobilierul care se realizeaza pe baza de comanda se poate realiza intr-o gama foarte diferita de materiale, texturi, nuante si dimensiuni astfel incat sa se potrivesca perfect spatiului si nevoilor tale.
Pentru ca mobila la comanda este tot mai des intalnita ne concentram in permanenta atentia catre materiale si forme combinate si cat mai echilibrate care sa scoata in evidenta un spatiu care se vrea util, dar in acelasi timp cat mai armonios din punct de vedere estetic. Cautam in permanenta solutii inovatoare si modele unice de cea mai buna calitate.

DA, orice schita a clientului, orice fotografie dintr-o revista sau site poate constitui un model de realizare a pieselor de mobilier. Pe baza informatiilor furnizate de tine si/sau stabilite impreuna cu consultantul vei primi o oferta de pret personalizata.

Pentru a afla o oferta de pret puteti trimite o schita sau o poza a mobilierului dorit, precum si dimensiunile acestuia la adresa de email [email protected] sau pe formularul de comanda. In cel mai scurt timp un consultant de vanzari te va contacta pentru a stabili impreuna toate detaliile necesare si pasii urmatori. In cazul in care datele de care dispui nu sunt suficiente, consultantul se poate deplasa la domiciliul tau pentru masuratori si consiliere. In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale. In cazul in care nu aveti o schita a mobilei sau daca aveti nevoie de consiliere ne puteti contacta si telefonic.

DA. Un consultant se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua masuratorile necesare pentru realizarea mobilierului si pentru a-i oferi consiliere tehnica. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurata de firma producatoare.

DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite pentru Bucuresti si zonele din jurul acestuia. Pentru alte localitati, transportul se asigura contra cost. Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care producatorul colaboreaza.

In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale si stabilirea ultimelor detalii. Urmeaza apoi semnarea unui contract dupa care mobilierul va intra in productie.

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate de pe site-ul www.vreaumobila.ro, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana (OUG 34/2014), care transpune Directiva Europeana 2011/83/EC, prevede : “Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”. Astfel, clientii VREAUMOBILA pot returna produsele in ambalajul original si in aceeasi conditie in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui alt motiv. De asemenea, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi de la data primirii produsului.
“Clienti” sau “consumatori” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind una dintre modalitatile din pagina de contact.
Exceptie de la dreptul de retur fac produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala). Produsele comandate direct de la producator sau distribuitori externi sunt comanda speciala.

In cazul in care comanda dumneavoastra poate fi anulata inainte ca bunul comandat sa fie fabricat, importat sau livrat catre noi, atunci nu se va percepe nici un fel de taxa pentru anularea comenzii. In cazul in care produsul a fost trimis spre livrare sau a fost comandat deja la furnizor/producator/dealer, clientul este responsabil pentru toate costurile pierderilor cauzate. Ca si in cazul returnarii, refuzarea unuia sau a mai multor produse trebuie mai intai autorizata. Pentru aceasta va rugam sa ne contactati telefonic.

Partenerii si furnizorii VREAUMOBILA respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nici un membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, astfel cum aceasta a transpus Directiva 1999/44/CE privind vanzarea de bunuri de consum si garantiile conexe sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea vanzatorului conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului, pentru produsele cu o durata medie de utilizare de cel putin 2 ani.

Materiale folosite în producția de mobilă la comandă

PAL melaminat – rezistenţă la rezele UV, uşor de întreţinut, rezistent la pete, utilizat pentru fronturi, standard: EN 14322; EN 312 – type P2.
MDF melaminat – rezistenţă la rezele UV, uşor de întreţinut, rezistent la pete, utilizat pentru fronturi şi blaturi de interior, standard: EN 316; EN 622-5.
Blaturi de lucru postforming – rezistent la pete, uşor de curătat, igienic, rezistent la căldură, standard EN 312; EN 438-4.
MDF Mirror Gloss – rezistenţă la rezele UV, suprafaţă lucioasă, standard EN 316; EN 622-5.
Placi acrilice lucioase – rezistenţă la rezele UV, suprafaţă lucioasă, rezistenţă la frecare, standard EN 316; EN 622-5.
Placi acrilice mate – rezistenţă la rezele UV, suprafaţă mată, delicat la atingere, standard EN 316; EN 622-5.
Blaturi cu cant drept ABS – rezistent la pete, uşor de curătat, igienic, rezistent la căldură, standard EN 312; EN 438-4.
Blaturi de lucru Slim Line – rezistent căldură, rezistenţă la apă, uşor de curătat, standard EN 438-4.
Canturi ABS – produs termoplastic cu caracteristici decorative şi de protecţie, gamă perfect asortată cu culoarea şi textura plăcilor melaminate.
Sisteme de balamale – Modul, Clip top, Clip top Blumotion de la BLUM sau Sensys si Push to Open de la HETTICH.
Sisteme box – Metabox, Tandembox, Legrabox de la BLUM sau sistemele pentru sertare de la HETTICH.
Sisteme de glisare – Standard, Tandem, Movento de la BLUM sau glisierele cu bile si cele din gama Quadro de le HETTICH.
Sisteme de ridicare pentru usi – Aventos HS, HF, HL, HK, HK-S, HK-XS de la BLUM.
Sisteme de culisare pentru uși – Sisteme variate de uși culisante cu diferite tipuri de glisare de la HAFELE si HETTICH
Accesorii diverse – Plintă aluminiu, înalţător de blat aluminiu, mânere aluminiu, scurgător de vase aluminiu, etc.