3 trucuri prin care poti realiza un spațiu de exterior plin de stil

Spatiile de exterior pot fi la fel de frumoase precum cele de interior. Poti transforma chiar si cel mai mic spatiu in unul primitor si util. Tine cont de trucurile noastre:

La scara potrivita
Este foarte important sa-ti cunosti spatiul. Masoara spatiul, cumpara piese de mobilier care sa se potriveasca si sa aiba loc in zona respectiva si ai grija sa lasi suficient spatiu astfel incat sa te poti misca in voie.
Din fericire, in present ai de unde alege. Este de asemenea essential sa alegi piese de mobilier la o scala potrivita cu spatiul respectiv.

Stil
Ai grija ca stilul mobilierului sa se potriveasca cu cel al spatiul. Ai putea de asemenea sa continui cu stilul din interior, din casa, in exterior.
Poti sa alegi intre lemn, fier forjat, salcie, aluminiu sau o combinatie de materiale. Poti alege mobilierul dintr-o gama larga de stiluri, precum cel traditional, contemporan, casual, formal sau rustic, orice se potriveste cerintelor tale.

Centru de interes
Spatiul din exterior nu difera atat de tare de cel din interior. Trebuie sa creezi un centru de interes. Acesta poate fi fie o piesa de mobilier sau un accesoriu, ca spre exemplu, o piesa de arta interesanta, o fantana, o canapea sau o masuta de cafea artistica.
Bineinteles ca poti sa te concentrezi si asupra un centru de interes natural, precum un copac sau o bolta de vita de vie.