4 motive pentru care ar trebui sa alegi scaune pe rotile pentru bucatarie

Atunci cand te gandesti la un singur loc unde ai putea opta pentru scaune pe rotile, prima imagine care-ti vine in minte este cea a unui birou. Cu toate acestea, de cativa ani, designerii si decoratorii de interioare vin cu tot felul de idei inovatoare, iar scaunele pe rotile pentru bucatarie sunt un astfel de exemplu. Iata cateva avantaje interesante care te vor convinge cu siguranta de utilitate scaunelor pe rotile.

Cand spatiul este o problema?
Cei mai multi dintre noi traim in apartamentele in care fiecare camera are rolul sau, iar fiecare spatiu este conceput pentru utilitate maxima. Nu mai este nevoie sa cumperi un set costisitor de mobilier pentru dining cu o masa si opt scaune pe care nu le folosesti la altceva. Scaunele pe rotile pentru bucatarie iti permit sa le muti in dining atunci cand ai nevoie de mai multe locuri, dupa care sa le duci inapoi in bucatarie.

Nu vrei sa zgarii gresia?
Doar tu stii cat a costat acea gresie si cat a durat pana ai instalat-o. Nu vrei sa se deterioreze si este de inteles acest lucru. Dar cum sa le explici prietenilor sau copiilor tai sa nu mai traga scaunele de lemn pe gresie pentru ca lasa zgarieturi? Scaunele pe rotile pentru bucatarie nu iti va face astfel de probleme, toata lumea va fi fericita, iar tu iti protejezi podelele.

Pastreaza scaune in stare buna

Rotile vin in toate formele si dimensiunile. Ele pot fi scoase si inlocuite. In cazul scaunelor traditionale cu picioare standard, acestea se uzeaza pe rand, iar scaunul va ramane dezechilibrat dupa o perioada de timp. Role pe de alta parte, protejeaza picioarele scaunelor impotriva zgarieturilor si uzurii.

Flexibilitate
Poate ca nu-ti permiti o masuta de cafea si un set de scaune in gradina sau pe veranda. Cu toate acestea, nu ar trebui sa sacrifici aceasta experienta placuta, doar pentru ca nu vrei sa aduci scaunele din casa. Scaune pe rotile pentru bucatarie vor rezolva problema foarte usor.