• Strada Murelor, nr. 1, Bucuresti. Localizare pe harta.

  comanda@vreaumobila.ro

 • Email

  (0731) 347 513

 • Telefon

  Mobila la comanda

  Ne trimiti datele tale de contact

  Trimite-ne datele tale de contact, nume si prenume, localitatea, numar de telefon si adresa de email pentru a te putea contacta. Daca te grabesti, suna-ne acum la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.

  Un consultant te va contacta in cel mai scurt timp

  In cel mai scurt timp un consultant de vanzari te va contacta telefonic sau prin e-mail pentru a stabili impreuna toate detaliile necesare si pasii urmatori. In cazul in care datele de care dispui nu sunt suficiente, consultantul se poate deplasa la domiciliul tau pentru masuratori si consiliere, acest serviciu fiind GRATUIT.

  Vei primi o oferta de pret personalizata

  Pe baza informatiilor furnizate de tine si/sau stabilite impreuna cu consultantul vei primi o oferta de pret personalizata. In cazul in care oferta este acceptata urmeaza semnarea contractului si executia mobilierului.

  SUNA LA UN CONSULTANT:

  intre orele 10:00-18:00

  (021) 330.94.34

  GARANTIE

  materiale si manopera

  24 luni

  SC WEBCOM TRADING SRL este inregistrata ca operator de data cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 16501.

  Apeleaza acum la un consultant

  Trimite-ne datele tale si vei fii contactat in cel mai scurt timp.

  Daca aveti o schita pe care doriti sa o trimiteti apasati pe "Browse" si selectati fisierul

  captcha

  Cum te pot ajuta consultantii nostri?

  INFORMARE SI SUPORT

  Te consiliem cu privire la produsele existente in oferta noastra, posibilitatea de achizitie a acestora si variantele de plata disponibile dar si asupra modului de intrebuintare, intretinere si functionare a produselor. Deasemenea consultantii nostri iti vor oferi suport pentru orice situatie post-vanzare aparuta in relatia ta cu noi.

  CONSILIERE

  Asiguram consiliere gratuita clientilor firmei in vederea transformarii spatiului locuibil intr-un ambient adecvat fiecarui client. Iti vom recomanda cele mai bune produse ale furnizorilor nostri, la standarde de calitate superioare, care se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spatiului tau si care sa reprezinte cel mai bine dorintele tale de decorare.

  DESIGN

  Oferim consultanta in ceea ce priveste designul produselor de care ai nevoie, conceptie extravaganta si apoi proiectare de mobilier in concordanta cu solicitarile, preferintele si personalitatea ta. Cream amenajari interioare care acopera nevoile individuale si acordam atentie deosebita examinarii si intelegerii cerintelor tale pentru rezultate…

  PROIECTARE

  De la releveu la planuri de mobilare si simulare 3D a spatiului, iti vom oferi toate datele necesare pentru a-ti putea face o idee despre cum va arata la final, locuinta sau biroul tau. Pornind de la cerintele tale vom proiecta mobilierul pentru ca acesta sa fie cat mai bine integrat in spatiul disponibil si pentru a satisface cat mai bine nevoile atat din …

  DE CE SA ALEGI SA COLABOREZI CU NOI

  CE MODALITATI DE PLATA AI

  NUMERAR

  La sediul nostru sau la livrarea agentului sau comisionarului care livreaza produsul.

  PRIN CARD

  Cu card Visa sau Mastercard la sediul nostru.

  PRIN BANCA

  Prin virament bancar in oricare din conturile Webcom Trading SRL sau prin ordin de plata, bilet la ordin sau CEC

  IN RATE

  Prin BonusCard sau
  Card Avantaj

  DE CE SA VII IN SHOWROOM?

  Primul nostru showroom este un concept pe care l-am gândit pe parcursul mai multor luni, tocmai pentru a-l adapta nevoilor şi cerintelor clientilor noştri. Deoarece numărul de produse comercializate pe site-ul nostru este foarte mare şi mărimea showroomului este de 200 mp,
  am ales să expunem în showroom produsele care ne reprezintă cel mai bine.
  Astfel, alături de piesele de mobilier expuse cu titlul de prezentare vei găsi şi scaune, canapele, perdele, corpuri de iluminat,
  seminee electrice, parchet, electrocasnice şi chiuvete.

  Comenzi telefonice:

  (0731) 347 513

  Informatii clienti:

  (0731) 347 513

  E-mail:

  comanda@vreaumobila.ro