Redecoreaza-ti baia in week-end

Nu trebuie sa te apuci sa-ti redecorezi intreaga baie pentru a obtine un look nou. Daca ti se pare ca baia ta e plictisitoare si invechita, exista o gramada de schimbari pe care poti sa le faci intr-un weekend sau intr-o singura zi.

Scapa de dezordine
Acest prim proiect nu te costa nimic, dar aduce rezultate surprinzatoare. Scoate absolut tot din dulapior, sertare si etajere. Pentru inceput vrei ca totul sa arate ca atunci cand te-ai mutat. Alege doar lucrurile esentiale si gaseste-le un loc exact.
Daca nu ai neaparat nevoie de un anumit obiect, arunca-l daca este foarte uzat sau doneaza-l daca este intr-o conditie buna. Ideea de baza este sa scapi de lucrurile pe care nu le folosesti.

La locul lui
Dupa ce ti-ai sortat lucrurile de care ai nevoie, stabileste de ce ai nevoie ca sa te organizezi. Ca sa nu tii lucrurile la vedere apeleaza la cutii de plastic, cosulete si pugi entru cosmetice. Pentru lucrurile de care ai nevoie in mod frecvent, care stau la chiuveta, depoziteaza-le in cosulete frumoase.

Atarna
Daca nu ai suficient spatiu sa mai adaugi o bara pentru prosop, instaleaza doua carlige, pentru halat si prosop langa dus sau langa chiuveta. Nu ocupa mult spatiu si nici nu-ti vei mai arunca lucrurile pe jos.

Schimba podeaua
Chiar si un covor nou si colorat va face diferenta. Iar daca podeaua e chiar intr-o stare deplorabila, opteaza pentru un covor pentru toata baia, gresie sau pur si simplu vopsea!