4 tipuri de obiecte de iluminat obligatorii in orice camera

Poti tu sa decorezi o camera minunata, dar n-are nici un rost daca nimeni nu poate sa o vada. Ma refer aici la lumina artificiala. Exista 4 tipuri de obiecte de iluminat obligatorii in orice camera, pentru ca oaspetii tai sa nu trebuiasca sa-si faca drumul prin intuneric. Fiecare in parte are contributia sa la ambianta camerei.

Ambient
Lumina de ambient este lumina care umple intreaga camera. Este o lumina difuza, subtila si care sa se potriveasca cu incapere.
Lumina pentru lucru
Zona in care lucrezi sau citesti trebuie sa fie bine iluminata.
Accent
Lumina accent pune in valoare o anumita parte a camerei sau un anumit obiect, spre exemplu, o lumina ce accentuaza un tablou sau o sculptura. Lumina accent este cea mai dramatica.
Decorativa
Lumina decorativa este considerata un element de design. Alege un candelabru din fier cu lumanari sau o lampa decorative mica in forma de fluture. Aceste obiecte de iluminat nu sunt menite sa ofere prea multa lumina, sunt mai mult de decor.

O camera bine luminata e mai calda si primitoare. Dar nu uita sa optezi penttru becuri de calitate care sa emita o lumina buna.