Un dormitor romantic

Daca nu-ti permiti sa-ti redecorezi intreaga casa, ar trebui totusi sa te axezi pe dormitor pentru a-ti incepe casnicia cu dreptul. Iar daca nu dispui de un buget ridicat, tot poti face unele mici schimbari care vor face diferenta.
Ce parere ai despre ideile noastre?

Fa ordine in nebunie

Hai sa recunoastem ca e absolut ingrozitor sa ajungi acasa si sa gasesti patul sub gramezi de haine. Dormitorul nu este un cos de gunoi, ci locul in care tu si partenerul tau ar trebui sa va bucurati de odihna, relaxare si romantism. Cui ii mai arde de iubit cat trebuie sa strangi nebunia de haine si sosete inainte de culcare?
Primul pas pentru crearea unui dormitor romantic este sa obtii ambianta perfecta. Iar pentru asta, trebuie sa te apuci sa faci curat.
Fiecare lucru trebuie sa stea la locul lui. Mai arunca din lucrurile de care nu mai ai nevoie. Vei gasi cutii de plastic pentru depozitare sau alte modalitati prin care sa-ti oragnizezi mai bine spatiul, in magazinele de specialitate sau on-line. Asa nu-ti vei mai tine lucrurile pe jos, ci in dulap, in sifonier sau sub pat.
In momentul in care vrei sa faci o noua achizitie pentru casa, gandeste-te daca ai unde sa asezi obiectul respectiv. Asta de va ajuta sa fii mereu organizat.

Lumineaza-ti viata

Foloseste-te de lumina pentru a crea o atmosfera romantica. Opteaza pentru un intrerupator cu dispozitiv pentru regralrea intensitatii luminii, sau aseaza pur si simplu o esarfa rosie desupra lampii, si vei obtine o atmosfera intima.
Alege si cateva lumanari parfumate. Daca aveti o camera prea luminata, opteaza pentru o serie de draperii mai intunecate.

Accesoriile fac tot

Pastreaza ambianta romantica prin alegerea accesoriilor potrivite. Pune un buchet de flori proaspete pe noptiera. Atarna poze si obiecte de arta care inseamna ceva special pentru voi. Pastreaza intr-un mic cufar scrisoriile de dragoste sau scoicile pe care le-ati cules in luna voastra de miere.
Cel mai important lucru este sa umpli camera cu amintirile voastre si cu planurile pentru viitor.