Linii moderne in design

Stilul modern este probabil unul dintre cele mai populare stiluri in randul tineretului. Haosul si dezordinea sunt inlocuite de organizare si linii drepte, simple. Mobila este adesea in linii simple si culori inchise care creaza un look sofisticat si elegant. Elementele decorative sunt putine, dar de efect. Ideea este sa investesti in mai putine lucruri, dar care au un design unic si inovator, decat sa dai aceeasi bani pe o gramada de nimicuri.
Alte culori populare stilului modern sunt rosul si verdele, dar si nonculorile alb, negru. Aceste nuante creaza un fundal interesant si clasic pentru obiectele speciale care accesorizeaza camera. In plus, pun accentul pe liniile drepte ale mobilierului. De asemenea, poti vopsi diferite imprimeuri geometrice pe pereti. Incearca sa instalezi si cateva etajere care se vor combina foarte bine cu restul incaperii.
Stilul modern merge pe principiul, ce este mult strica. Accentul cade pe piesele mari de mobilier. Nu o sa intalnesti prea multe paturici pufoase aruncate pe scaune sau canapea, cosulete decorative sau tabureti.
Look-ul modern este clasic, sic si decorat cu mult bun gust. Datorita putinelor piese de mobilier, fara prea multe obiecte decorative, este usor sa pastrezi ordinea si curatenia. Va fi mai greu sa pastrezi simplitatea si organizarea acestui stil daca ai copii care isi lasa jucariile prin toata casa. De asemenea, un decor modern poate parea mai putin primitor decat alte stiluri.