Sfaturi practice pentru cupluri

Comunicarea este cheia oricarei relatii de success, asa ca este foarte important sa discutati despre nevoile si preferintele fiecaruia inainte sa mergeti la cumparaturi. Asa cum v-ati consulta si inainte de a cumpara o casa sau o masina, discutati inainte sa margeti prin magazinele cu mobila, si stabiliti ce trebuie sa achizitionati.
Mobilierul este fundalul vietii voastre, asa ca aveti grija sa se potriveasca voua.

1. Combina stilul ei cu stilul tau
Este foarte important ca amandoi sa va simtiti in largul vostru in noua casa. Gasiti piese de mobilier care sa reflecte noua voastra viata impreuna si scapati de lucrurile care nu se mai potrivesc stilului vostru de viata.
Daca aveti gusturi diferite, puteti delimita spatiul in functie de cine petrece mai mult timp undeva. Vestea buna este ca puteti imbratisa stilul electic si puteti combina stiluri foarte diferite, atata timp cat respectati cateva principii de baza ale designului.

2. Creaza-ti casa pe care ti-o doresti
Sa nu-ti fie teama sa visezi cu ochii deschisi, chiar daca nu ai la dispozitie un buget prea mare. Gaseste mijloace prin care sa creezi casa pe care ti-o doresti.
Tine cont de reduceri sau mergi prin targuri sau magazine mai ieftine. Incerca sa redecorezi sau sa refolosesti – procedee foarte folositoare prin care chiar vei reusi sa creezi o casa unica. In plus, analizeaza si oferta magazinelor online. Economisesti timp si bani.

3. Bucurati-va de moment
Este necesar sa va bucurati la maxim de acesta experienta. Nu incepeti sa va certati pe cele mai ciudate lucruri. Nu uita ca mobilierul si casa voastra sunt imaginea vietii voastre impreuna.
Alegerea pieselor de mobilier si decorarea casei trebuie sa fie o treaba distractiva si animata.